Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Olet täällä

Toimitusehdot

Rekisteröityessään verkkokauppaan tai ostaessaan tuotteita verkkokaupasta ilman rekisteröitymistä asiakas hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Ilman rekisteröitymistä asiakkaalta kerätään maksun yhteydessä samat käyttäjätiedot kuin rekisteröityessä.

Asiakkaan antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan verkkokaupan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, käyttäjätunnus ja salasana. Salon kaupunki ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

Rekisteröityneiden käyttäjien käyttäjätunnus on henkilökohtainen. Asiakas sitoutuu säilyttämään ja käyttämään tunnuksiaan siten, etteivät ulkopuoliset saa niitä haltuunsa. Mikäli salasana unohtuu, asiakas voi tilata uuden verkkokaupan sivuilta. Käyttäjätunnuksena toimivan sähköpostiosoitteen asiakas voi muuttaa sisään kirjauduttuaan verkkokaupan Omat tiedot -sivulla. Asiakas vastaa kaikista käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä ja tilauksista ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja.

Tilaaminen

Asiakas voi tehdä tilauksen joko rekisteröityneenä käyttäjänä tai ilman rekisteröitymistä. Kun tilaus kirjautuu järjestelmäämme, asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostilla. Salon kaupungin verkkokaupasta ei ole toistaiseksi mahdollista tilata tuotteita Suomen ulkopuolelle.

Maksutavat

Verkkokaupan ostokset maksetaan verkkopankkitunnuksilla tilauksen tekemisen yhteydessä.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomi.fi/Paytrail yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii perinteisen verkkomaksamisen tavoin.

Hinnat ja arvonlisävero

Verkkokaupasta tehdyissä tilauksissa voimassa oleva hinta on se, joka on esillä verkkokaupan hinnastossa tilaushetkellä. Verkkokaupan hinnat voivat osin poiketa muiden myyntipisteiden hinnoista. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat on merkitty euroina (EUR).

Salon kaupungin verkkokaupassa näkyvät tuotehinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Toimitus ja toimitusaika

Rahasaldo ja tuoteliput latautuu mobiilisovellukseen heti maksamisen jälkeen.
Ladattua rahasaldoa ei palauteta vaan sen voi käyttää missä tahansa Ceepos-mobiilimaksamisen mahdollistavassa kassapisteessä.

Palvelun ylläpito, käytettävyys ja virhetilanteet

Salon kaupunki tekee parhaansa, että verkkokaupan toiminta olisi virheetöntä ja keskeytymätöntä. Salon kaupungilla on oikeus keskeyttää verkkokauppa sen muutoksen, uudistuksen tai verkkokauppaan liittyvän teknisen syyn vuoksi tai tietoliikenneverkon kunnostus-, asennus- tai huoltotyön tai muun sen kaltaisen syyn vuoksi tai mikäli lainsäädäntö tai muu viranomaismääräys sitä edellyttää. Katkokset pyritään ajoittamaan niin, ettei niistä aiheudu asiakkaalle kohtuutonta haittaa.

Salon kaupunki ei vastaa virheistä, jotka johtuvat kolmannen osapuolen tarjoamien tietoliikenneyhteyksien tai muiden tietoliikenteeseen liittyvien palveluiden keskeytyksestä tai näissä palveluissa olevista virheistä. Salon kaupunki ei myöskään vastaa virheistä, jotka johtuvat siitä, että asiakas käyttää verkkokauppaa ohjeiden vastaisesti tai jotka ovat muuten asiakkaan aiheuttamia.

Tietoturva

Salon kaupunki noudattaa voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä ja kansallisen valvontaviranomaisen tietosuojaan sekä henkilötietojen käsittelyyn liittyviä ohjeistuksia.

Salon kaupunki on vastuussa niistä henkilötiedoista, joiden rekisterinpitäjänä Salon kaupunki toimii. Salon kaupunki vastaa siitä, että tietosuojan toteuttamisessa on otettu huomioon asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi.

Käyttö- ja toimitusehtojen muuttaminen

Salon kaupunki on oikeutettu muuttamaan verkkokaupan käyttö- ja toimitusehtoja ilmoitettuaan muutoksista verkkokaupassa hyvissä ajoin ennen muutosten voimaantuloa.

Riitojen ratkaisu

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa Suomen lain mukaan.