Ohjeet

Nuorisopalvelut, liikuntapalvelut, kulttuuripalvelut jne.

Voit varata ja ilmoittautua muun muassa nuorisopalvelujen leireille ja retkille, kansalaisopiston ja kulttuuripalvelujen tapahtumiin sekä ostaa liikuntapalvelujen tuotteita ja kortteja verkkokaupan kautta. Verkkokauppa toimii perinteisen verkkomaksamisen tavoin eli ostos maksetaan verkkopankkitunnuksilla varauksen yhteydessä.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa apua on saatavilla:

Salon kaupunki, talouspalvelut
Marjo Hulvela, p. 02 778 2285, marjo.hulvela@salo.fi

Ceepos-mobiilimaksaminen

Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksella voit maksaa ostoksen kaikissa Salon kaupungin yksiköissä, joissa on lounasta, kahvia tai muita ravitsemispalvelujen tuotteita myynnissä.

Maksuttoman Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen voi ladata Android-laitteille Google Play Storesta ja iOS-laitteille Apple Storesta. Sovellus vaatii rekisteröitymisen sähköpostiosoitteella. Rekisteröitymisvaiheessa määritellään oma salasana sekä nelinumeroinen PIN-koodi, joka kannattaa ottaa talteen tulevia rahanlatauksia varten. Palveluntarjoajan tunnus rekisteröitymisen jälkeen on Salo.

Rekisteröitymisen jälkeen mobiilisovellukseen voi käydä lataamassa rahasaldoa tai lounaslippuja Salon kaupungin verkkokaupasta https://verkkokauppa.salo.fi. Verkkokauppa toimii perinteisen verkkomaksamisen tavoin eli ostos maksetaan verkkopankkitunnuksilla tilauksen yhteydessä. Ostettu rahasaldo tai lounaslippu on heti käytettävissä.

Tämän jälkeen Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksesta voi ostaa joko rahasaldolla valitun tuotteen tai käyttää sovellukseen ladatun lounaslipun. Ostoksen jälkeen älypuhelimen näytölle avautuu kuitti, joka näytetään kassalla keittiöhenkilökunnalle. Ravitsemispalvelut pääsee myös takautuvasti tarkistamaan kuitin valvojan sovelluksellaan.

Tutustu tarkemmin ohjeeseen:
ceepos_mobiilimaksaminen_loppukayttajan_ohje_salon_kaupunki.pdf

Mahdollisissa ongelmatilanteissa apua on saatavilla:

Salon kaupunki, talouspalvelut
Piia Lång, p. 02 778 2289, piia.lang@salo.fi