Vauvaperjantai 24.11.2023: Pieni valomatka

0,00 10,00 

Aura of Puppetsin ja nukketeatteritaiteilija Lotta Virtasen Pieni valomatka -varjoteatteriesitys nähdään Ylhäistentien teatteriluokassa 24.11. klo 10. Se on tarkoitettu perheen pienimille ja on suunnattu yli 3 kuukauden ikäisille vauvoille ja sen kesto on noin 30 minuuttia.

Suureen kankaaseen syttyy pieni valo, joka lähtee tutkimaan maailmaa. Matkallaan se kohtaa erivärisiä ja -muotoisia asioita. Yksinkertaisen tarinan pääosassa ovat vauvoille sopivat visuaaliset elementit: värit ja muodot. Viehättävä musiikki ja hauskat lorut kuljettavat värimaailmasta toiseen. Esitys tarjoaa ihanan yhteisen teatterikokemuksen vauvalle ja aikuiselle.

Lisätietoa esityksestä tapahtumakalenterista. 

Esitys järjestetään Ylhäistentie 2:ssa, kansalaisopiston Teatteriluokassa (sisäänkäynti pääovesta eli samasta ovesta kuin Kulttuuritila Näkkäriinkin).

Liput:

10 e aikuinen+vauva
10 e "lisähenkilö"

Huom!

Jos vauva-aikuinen -parin mukana näytökseen tulee muita aikuisia tai yli 3-vuotiaita lapsia, niin heille pitää ostaa oma 10 e lippu myös (valikossa nimellä lisähenkilö 10 e). Jotta varattujen/ostettujen paikkojen määrä ei menisi sekaisin, on tärkeää että ostatte juuri oikeanlaisen 10e lipun!

 

Jos taas varaatte paikan henkilölle, joka on oikeutettu ilmaiseen sisäänpääsyyn (alle 3-vuotiaat, avustajat, Näkkäri-kortilla tulevat tai kutsuvieraat) TAI teette verkkokaupasta vaan paikkavarauksen ja maksatte liput vasta ovella, niin valitkaa lippuvalikosta kohta paikkavaraus. Jos teette paikkavarauksen niin muistakaa tehdä se varaus kaikille seurueen jäsenille, myös vauvoille. Teatteriluokkaan mahtuu vain noin 30 katsojaa vauvat mukaan lukien.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 760046 Osasto: