Vauvaperjantai 29.9.2023 klo 11: Meritähdenlento

0,00 10,00 

Vauvan päivänä 29.9. klo 11 pääsemme nauttimaan vauvoille suunnatusta sirkusesityksestä!

Blind Gut Companyn Meritähdenlento-esityksessä vauvat läheisineen pääsevät sukeltamaan vedenalaiseen maailmaan. Matkan aikana kohdataan meren asukkaita aisteja kutkuttavassa ympäristössä. Vedenalaisessa maailmassa seikkailevat kahden esiintyjän lisäksi muun muassa leikkisät kalat, mystiset meduusat ja värikkäät korallit. Vauva pääsee nauttimaan meren syleilystä katsellen, kuunnellen ja tunnustellen turvallisessa ympäristössä.

 

Meritähdenlento-sirkusesitys on tarkoitettu perheen pienimmille: se on suunnattu yli 3 kuukauden ikäisille vauvoille lähivanhempiennen. Esityksen kesto on noin 30 minuuttia.

Esitys järjestetään Ylhäistentie 2:ssa, kansalaisopiston Teatteriluokassa (sisäänkäynti pääovesta eli samasta ovesta kuin Kulttuuritila Näkkäriinkin).

Liput:

10 e aikuinen+vauva
10 e "lisähenkilö"

Huom!

Jos vauva-aikuinen -parin mukana näytökseen tulee muita aikuisia tai yli 3-vuotiaita lapsia, niin heille pitää ostaa oma 10 e lippu myös (valikossa nimellä lisähenkilö 10 e). Jotta varattujen/ostettujen paikkojen määrä ei menisi sekaisin, on tärkeää että ostatte juuri oikeanlaisen 10e lipun!

Jos taas varaatte paikan henkilölle, joka on oikeutettu ilmaiseen sisäänpääsyyn (alle 3-vuotiaat, avustajat, Näkkäri-kortilla tulevat tai kutsuvieraat) TAI teette verkkokaupasta vaan paikkavarauksen ja maksatte liput vasta ovella, niin valitkaa lippuvalikosta kohta paikkavaraus. Jos teette paikkavarauksen niin muistakaa tehdä se varaus kaikille seurueen jäsenille, myös vauvoille. Teatteriluokkaan mahtuu vain noin 30 katsojaa vauvat mukaan lukien.

 

Lisätietoja esityksestä tapahtumakalenterista.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 760045 Osasto: